Direktlänk till inlägg 30 september 2011

Litet livstecken

Av Elisabeth - 30 september 2011 15:47


Detta är vår nya familjemedlem,
som efter 2 veckor charmat in sig
hos de övriga fyrbenta medlemmarna..
Även om det vart lite gruff i början.

  

Annars har det vart massor den senaste

tiden.

Jag har själv vart sjuk i en vecka, men jobbig feber som

inte gav med sig riktigt.
Massor av studier(som inte har gått jättebra måste jag

erkänna -  men jag gör så gott jag kan.Jag betar av prov
efter prov, men får inte till det. Det är nästan

som man funderar på om det egentligen är någon mening med detta..

En son som svimmade här hemma i måndags och
blev inlagd för koll -  antagligen ett lågt blodtryck
(lång och smal) blev dommen.
Dessutom har han ett AV-block 1, men det är tydligen

inte något att vara orolig för..

(Säg det åt en stressad mamma...)
Maken och jag går förbi varandar -
"men då sliter ni inte på varandra" får jag höra...

JAG VILL SLITA PÅ MIN MAN!!!

Jag saknar honom, längtar att få en vuxen att prata och mysa med.
detta trots att vi vart gifta i 20 år!!


  


MEN...

lite stickning har det blivit! lite sockor är klara,

och jag får hem garn från Tradera i dag!!

Sockgarn, samt garn till en bebiströja+mönster.
Dessutom är jag med i

SOCKGARNSBYTET på

Sticka mera!!

ska ner och skicka paketet till min tjej idag

tänkte jag, och ev. har det kommit ett som ska hämtas!!


Helgen består av jobb -

kväll i morgon och dag på

söndag.


Ha  en bra fredagskväll nu...


KRAM//


Elisabeth


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se