Direktlänk till inlägg 20 oktober 2011

Rosa sockor

Av Elisabeth - 20 oktober 2011 19:45

Eftersom det är

ROSA månaden, så

måste jag ju sticka ett

par sockor i rosa!

Chockrosa!!

med svarta ränder...

blir ganska läckra

faktiskt..

Stickar på båda samtidigt,

och lägger in ränder lite här

och var.

bild kommer

  

Idag harjag och nr 1 storhandlat,

så nu har vi mat i en månad igen.

Och ja -  vi storhandlar en ggr/månaden och

fyller sedan på med färskvaror
(frukt och grönt, mjölk och bröd)

vi skriver också matsedel som

följs till 98 %.

funkar kanon, men ack vad trist den dagen man ska

handla ,inventera planera hemma.

Men nu är det gjort!!  


Om en vecka åker vi på vår återhämtningsresa

med bästaste

vännerna -

Vi sak åter till Göteborg, och

gå på

Lisebergsteatern,

   

och bara vara' i tre dagar!!

vi ser framemot det,

och jag är så glad för

julklappen från min syster och svåger -

en helg med barn och kattvakt!!

Tack snälla för det!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 9 november 2012 08:15

Det har hänt mycket det senaste året, och bloggen har fått ligga nere.Ska försöka börja lite mer igen...  :-) Ni som har följt min blogg vet historien.det som hänt sedan dess är att den förlupne makenInsåg att gräset inte var grönare på andra sidan...

Av Elisabeth - 17 juli 2012 11:22

Lever, andas, ska uppdatera er alla.. Mycket har hänt, och kommer att hända.. ...på stickfronten händer dock inte lika mycket......

Av Elisabeth - 20 april 2012 08:30

  Mycket har hänt - på kort tid...   vet inte hur eller vad jag ska berätta, mer än att allt är enklre på ett sätt, men det innebär MYCKET funderingar, och mycket ältande..   Barnen mår bra, eller ok och jag är också ok..   ...

Av Elisabeth - 6 mars 2012 18:14

Min älskade mamma påtalade lie fintatt det var länge sedan jag bloggade... Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner..ena dagen känns det som om vi är på rätt väg... Nästa dag känns det som om vi åkt ner till botten igen.   Nya saker hän...

Av Elisabeth - 10 januari 2012 19:19

Jag får påminna mig att andas...Att ta en stund i taget.. Att plåga mig igenom ännu en dag.. Ska det aldrig sluta?? Plågan att se dem gulla med varandraöppet på FB? Plågan att höra när han pratar med henne itelefon när han är här? Plågan...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se